EEN WEBSITE LATEN MAKEN DOOR KEEP IT ONLINE

Met Keep IT online heb je een betrouwbare partner voor het realiseren van jouw website!

Wil je graag een nieuwe website laten maken? Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van een unieke en professionele website bedoeld voor MKB’ers, zzp’ers en andere ondernemers. Uiteraard zorgen wij er samen met jou voor dat de website responsive is en klaar om te gaan scoren in zoekmachines zoals Google. Jij wilt toch ook een website die mobiel, zoekmachine en gebruiksvriendelijk is.

WORDPRESS WEBSITES ZONDER GEDOE

De websites die wij ontwikkelen worden gemaakt met het CMS WordPress. Hier hebben wij jarenlange ervaring mee en jij kunt na het opleveren zelf je website bijhouden en beheren. Met WordPress ben je niet afhankelijk van 3e partijen. Naast het maken van de website is het ook belangrijk dat je website goed scoort op Google. Keep IT online kan hierin een totaaloplossing bieden door teksten te schrijven en de website te optimaliseren zodat deze goed scoort in de zoekresultaten van Google

DIT VINDEN WIJ BELANGRIJK

Ons motto is het ontzorgen van de klant en het bieden van een persoonlijke aandacht.

Dit willen wij niet alleen tijdens het proces tot het laten maken van een website, maar ook nadat de website is opgeleverd. Om duidelijkheid te creëren zodat jij precies weet waar je aan toe bent, zorgen wij ervoor dat de communicatie soepel verloopt en wij regelmatig contact met je opnemen. In Arnhem en omgeving staan wij bekend om onze open en eerlijkheid vanaf het 1e gesprek tot de oplevering van jouw WordPress website. Duidelijke afspraken zorgen ervoor dat jij precies weet waar je aan toe bent en betaal je alleen voor wat jij nodig hebt!

WEBDESIGN BUREAU IN ARNHEM? WE KEEP IT ONLINE!

Websites volledig naar wens en gebaseerd op het CMS WordPress. Voor het bijhouden van de website is geen technische kennis vereist, het is zeer gebruiksvriendelijk en je hebt geen verplichte periodieke kosten voor het CMS.

Kom je niet uit Arnhem? Wij werken naast Arnhem ook in de Regio Nijmegen, Doetinchem, Apeldoorn en Ede.

WAAR WE NOG MEER GOED IN ZIJN

Hoe kunnen we jou helpen?
null

BEVEILIGING WEBSITE

Een website moet je goed beveiligen, hier wordt vaak niet naar gekeken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bezoekers. Keep IT online helpt je met het beveiligen van je website.

null

MANAGED WORDPRESS HOSTING

Snelle en betrouwbare webhosting op ons platform. Snelle servers volledig uitgerust met SSD opslag.

null

WEBSHOPS

Professionele webshops op maat, klaar om je omzet te verhogen. Wij bouwen deze op het CMS platform van WordPress.

null

OFFICE 365 FOR BUSINESS

Ontdek alle mogelijkheden van het online Cloud platform Office 365. E-mail, agenda, samenwerken aan documenten en cloud opslag onder één dak.

null

GRAFISCH ONTWERP & ONLINE MEDIA

Wij helpen je graag met het ontwerpen van een uniek bedrijfslogo, flyer, businesskaartje en huisstijl.

null

ONLINE VINDBAARHEID | SEO

Wil je de vindbaarheid van je bedrijf vergroten? Wij helpen je met het optimaliseren van je website zodat jouw website klaar is om te scoren in Google.

OOK EEN NIEUWE WEBSITE LATEN MAKEN?

Ben je toe aan een nieuwe website? We helpen graag bij het realiseren van een website die aansluit bij je onderneming.