WEBHOSTING VAN KEEP IT ONLINE

Snelle en betrouwbare webhosting voor jouw website!

Keep IT online biedt snelle en betrouwbare webhosting aan op basis van SSD’s. Wij werken samen met partners waardoor wij hosting kunnen aanbieden die voorzien is van hoge kwaliteit. Dankzij goede webhosting en een geoptimaliseerde website scoor jij beter dan jouw concurrenten in zoekmachines als Google.

SNELLE WEBHOSTING IN ARNHEM VAN KEEP IT ONLINE

Door onze nauwe samenwerking met partners bieden wij webhosting aan die altijd voorzien zijn van de laatste snufjes. Zo zorgen wij er onder andere voor dat:

  • Je website draait op een recente versie van PHP
  • Gebruik maakt van het HTTP/2 protocol
  • Eenvoudig Let’s Encrypt certificaten installeren
  • Mogelijkheid tot activeren van Redis caching

Zo ben jij gegarandeerd voorzien van een snelle en geoptimaliseerde website. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij altijd voor het juiste pakket bij jouw website.

GOED BEVEILIGD

Alle websites zijn standaard klaar voor SSL-verbindingen. Je hoeft enkel een SSL-certificaat te installeren en je website is beveiligd met een certificaat. Onze webhosting pakketten hebben een virusscanner en anti-spamfilter samengesteld door expert van SpamAssasin om jouw website en mail te beschermen tegen spam en ongewenste virussen/malware.

STABILITEIT

Valt er een server uit? Dan neemt een andere server het werk automatisch over, hier zal je niks van merken. Ondertussen wordt het probleem opgelost en staat jouw website gewoon online!

UPTIME VAN 99,9%

Wij vinden het net als jij super belangrijk dat jouw website te allen tijde bereikbaar is. Wij monitoren ons platform 24/7, zo zijn wij bij elke actie direct op de hoogte en hoef jij je als klant geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van jouw website. Toch downtime door onvoorziene omstandigheden? Onze support staat dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat jouw website veilig en snel online staat.

DOMEINREGISTRATIE

Vraag eenvoudig jouw domeinnaam aan bij Keep IT online. Wij kunnen meer als 300+ extensies aanbieden waaronder .nl en .com. Wil jij alleen je domeinnaam registeren? Dat kan ook, wij registeren ook domeinnamen zonder webhosting.

BACK-UP

Wij zorgen ervoor dat er dagelijks back-ups gemaakt worden van je website. Zo kun je tot 30 dagen back-ups herstellen.

SSL CERTIFICATEN

Met SSL wordt alle informatie vertrouwelijk verzonden zodat niks onderschept kan worden. Door de samenwerking met partners kunnen wij certificaten aanbieden met validatie vanuit bijvoorbeeld Sectigo of GeoTrust.

WEBHOSTING IN ARNHEM? WE KEEP IT ONLINE!

Onze webhosting pakketten zijn altijd uit te breiden. Heeft je website te veel dataverkeer of wil je meer resources toevoegen aan je webhosting pakket? Neem contact met ons op en wij kunnen vaak binnen enkele dagen jouw pakket upgraden met extra resources zonder dat de website hier hinder van ondervindt!

Kom je niet uit Arnhem? Wij werken naast Arnhem ook in de Regio Nijmegen, Doetinchem, Apeldoorn en Ede.

WAAR WE NOG MEER GOED IN ZIJN

Hoe kunnen we jou helpen?
null

WEBDESIGN

Laat je website maken met een uniek en professioneel ontwerp dat aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep

null

MANAGED WORDPRESS HOSTING

Snelle en betrouwbare webhosting op ons platform. Snelle servers volledig uitgerust met SSD opslag.

null

WEBSHOPS

Professionele webshops op maat, klaar om je omzet te verhogen. Wij bouwen deze op het CMS platform van WordPress.

null

OFFICE 365 FOR BUSINESS

Ontdek alle mogelijkheden van het online Cloud platform Office 365. E-mail, agenda, samenwerken aan documenten en cloud opslag onder één dak.

null

GRAFISCH ONTWERP & ONLINE MEDIA

Wij helpen je graag met het ontwerpen van een uniek bedrijfslogo, flyer, businesskaartje en huisstijl.

null

ONLINE VINDBAARHEID | SEO

Wil je de vindbaarheid van je bedrijf vergroten? Wij helpen je met het optimaliseren van je website zodat jouw website klaar is om te scoren in Google.

OOK EEN NIEUWE WEBSITE LATEN MAKEN?

Ben je toe aan een nieuwe website? We helpen graag bij het realiseren van een website die aansluit bij je onderneming.