Keep IT online

Keep IT online is een webdesign bureau in Arnhem.

Ik ben in 2014 begonnen aan een cursus HTML en CSS. Al snel kon ik mijn weg vinden in het bouwen van websites met WordPress. Via deze weg ben ik voor bekenden websites gaan bouwen.

In 2015 heb ik besloten als zzp’er aan de slag te gaan om websites en webhosting aan te gaan bieden aan MKB. Dit doe ik nog steeds met veel passie en plezier in samenwerking met twee collega’s. Inmiddels hebben we een leuk aantal klanten die ik help met het realiseren, onderhouden en verbeteren van de website en webhosting.

Wij bouwen niet zomaar websites, maar websites die aansluiten bij een onderneming. Wij komen altijd langs op locatie om te kijken hoe wij het best invulling kunnen geven de ideeen van de klant en denken graag met je mee. Wij onderscheiden ons in het geven van persoonlijke aandacht van begin tot eind.

Ben je benieuwd wat Keep IT online voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of stuur direct een e-mail naar ralph@keepitonline.nl

Waarom Keep IT online?

We kunnen vertellen waar we goed in zijn, maar wij horen dat liever van jou. Dit zijn waarderingen van onze klanten:

  • Heldere afspraken
  • Soepele communicatie
  • Snelle, maar uitstekende service
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Altijd bereikbaar
  • Eerlijk en oprecht antwoord/advies

Onze klanten

Wij richten ons niet op één branche, iedereen kan bij ons terecht voor een website en de hosting hiervan. De producten en diensten die we leveren aan onze klanten zijn altijd verschillend, hierdoor blijven we ons continu ontwikkelen.

We werken onder andere voor:

OOK EEN NIEUWE WEBSITE LATEN MAKEN?

Ben je toe aan een nieuwe website? We helpen graag bij het realiseren van een website die aansluit bij je onderneming.